• Придобивките од физичката активност на работно место

  0 Лекции

  Погледни курс
 • Модел на Интерактивно Конфликтно Партнерство – ПРЕВЕНЦИЈА, СПРАВУВАЊЕ и ЗАПИРАЊЕ НА НАСИЛСТВОТО

  0 Лекции

  Погледни курс
 • Со поттикнати дискусии до ненасилна комуникација

  0 Лекции

  Погледни курс
 • ЗАЈАКНУВАЊЕ НА КАПАЦИТЕТИТЕ НА ВОДСТВОТО ВО ВОСПИТНО ОБРАЗОВНИ ОРГАНИЗАЦИИ И ИНСТИТУЦИИ

  0 Лекции

  Погледни курс
 • 11 Онлајн курсеви

  Истражи го твоето знаење
 • Инструкции

  Пронајди го вистинскиот курс за тебе
 • Неограничен пристап

  Учете според вашиот распоред

Едукативна Тренинг Платформа на Организација на работодавачи на Македонија

Е-платформа

Нуди обуки кои ги вклучуваат сите техники, вештини и знаења што ви овозможува да постигнете поголем успех во професионален план.
Е-платформата ќе биде една од ретките дигитални платформи за обуки со фокус на корпоративниот и јавниот сектор.

Платформата нуди можност да научиш нови вештини и да се надоградиш.
Погледни ги нашите понуди и пријави се на онлајн обука по ваш избор.

Биди дел од Едукативната тренинг платформа на ОРМ!
Регистрирај се!

Истражете ги нашите обуки

бесплатни модули | тридневни обуки | повеќенеделни академии

Интерактивни обуки, вебинари и најнови образовни технологии. Професионални предавачи кои се докажани во својата област. Учесниците добиваат пристап до Едукативна тренинг платформа на ОРМ и имаат можност да се стекнат со практични обуки и искуства.

Регистрирај се!

Ако сте заинтересирани да се подобрите себеси со учење и да го примените на работното место, регистрирајте се во горниот десен агол на страницата и станете дел од тимот на обучени работодавачи. Со креирање на вашиот профил на нашата страница, ќе си помогнете секогаш да бидете информирани по е-пошта за сите настани, обуки и промоции.

Во само пет чекори станете корисник на услугите на е-платформата

 • 1. Одбери обука
 • 2. Кликни Купи сега
 • 3. Одбери Плаќање
 • 4. Изврши плаќање – со клик на наплатната порта треба да прикачите потврда за наплатена уплата
 • 5. Откако ќе ја доставите потврдата администраторот ќе ви овозможи пристап до обуката

Корисни дигитални материјали

Обуките се дигитализирани, со снимен видео материјал. Презентациите се поставени на самиот видео модул. Слушателот може да ги следи обуките во време кога најмногу му одговара.

Тестирај го знаењето

Тестот за проверка на знаење е поставен онлајн и е достапен до слушателите на обуката по завршување на одреден работен материјал односно модул. Слушателите можат да постават прашања на кој предавачите навремено ќе одговорат.

Дигитален сертификат

Дигиталните сертификати со кои се стекнуваат учесниците се лесен начин за докажување и споделување достигнувања.

Најдобри курсеви

Одбери според твој избор.


Категории

Добиј паметно категоризирање на различни курсеви