Вебинар: Активните мерки и протоколи за спречување на ширење на Ковид 19 - 10.12.2021 со почеток во 11 часот

Опис

Времетрање и приклучување на вебинарот

Обуката е во времетраење од 120 минути.

Учесникот потребно е да се најави на Едукативна тренинг платформа на ОРМ и веднаш по направената регистрација и потврдата за учество ќе ви биде испратен линк за пристап до сесијата.


Програма

Презентација на Активните мерки и протоколи за спречување на ширење на Ковид 19 кои се значајни за работодавачите во овозможување на непреченао работење на компанијата и превенција од ширење на вирусот.

Во рамки на презентациите ќе бидат опфатени следниве прашања како: регулирање на боледувањата, хронично болните, бремените жени, работните односи, како и работа од далечина и работа од дома со договорите итн.

Предавачи:

Грозданка Тилева, помошник главен инспектор од областа на БЗР во ДИТ

Маја Цветановска, советник инспектор од областа на работни односи во ДИТ


Програмска поддршка и материјали

Вебинар ќе биде бесплатен за сите заинтересирани учесници кои навремено ќе се најават на е-платформата.

Доколку пак имате прашања кои би сакале да ви ги одговорат претставниците од ДИТ, ве молиме да ни ги испратите на маил. Прашањата ќе ви бидат одговорени за време на работната сесија и писмено доставени на маил заедно со таботните материјали.

Дополнителни информации и одговори за Активните мерки и протоколи за спречување на ширење на Ковид 19 ќе можете да добиете по завршување на вебинарот на вашата маил адреса.

Што ќе научиш
  • Учесникот на обуката стекнатото знаење можат да го применат на своето работно место.


За кого е наменета обуката
  • Обуката е наменета за лица вработените во компаниите и раководители на правни сектори и сектори за човечки ресурси, лица вработени во посочените и други сектори и одделенија, како и за сите оние кои пројавуваат професионален интерес за предметната проблематика.

За организаторот

Организатор
Име : Организација на работодавачи на Македонија
Рецензии : 5 Рецензии
Студент : 87 Студенти
Курсеви : 13 Курсеви

Рецензии

5
Базирано на 1 Рецензии
1 ѕвезди
2 ѕвезди
3 ѕвезди
4 ѕвезди
5 ѕвезди

Даниел Димов - Thu, 02-Dec-2021